

Inverness 2023 - 2024 Calendar

- **16:** Staff Development/Teacher Workday & Back to School Event 2:00-4:00 p.m.
- 23: 1st Semester Begins

	-	٩UG	SUS	T '2	3	
S	M	T	W	Th	F	S
		1	2	3	4	5
6	7	8	9	10	11	12
13	14	15	16	17	18	19
20	21	22	23	24	25	26
27	28	29	30	31		

	J	ANI	JAR	Y '2	24	
S	Μ	T	W	Th	F	S
	1	2	3	4	5	6
7	8	9	10	11	12	13
14	15	16	17	18	19	20
21	22	23	24	25	26	27
28	29	30	31			

- 3: Winter Break School Closed
- 10: Staff Development/Teacher Workday (No Students)
- 17: 2nd Semester Begins

- 1: Last Day to Make Class Changes
- 6: Labor Day Break School Closed

	SE	PTE	MB	ER'	23	
S	M	T	W	Th	F	S
					1	2
3	4	5	6	7	8	9
10	11	12	13	14	15	16
17	18	19	20	21	22	23
24	25	26	27	28	29	30

	FEBRUARY '24							
S	M	T	W	Th	F	S		
				1	2	3		
4	5	6	7	8	9	10		
11	12	13	14	15	16	17		
18	19	20	21	22	23	24		
25	26	27	28	29				

21: Presidents' Day Break – School Closed

- 4: October Count Window & Picture Day
- 18: Fall Break School Closed

	C	CT	OBE	R '2	23	
S	M	T	W	Th	F	S
_	2	3	4	5	6	7
8	9	10	11	12	13	14
15	16	17	18	19	20	21
22	23	24	25	26	27	28
29	30	31				

MARCH '24							
S	Μ	T	W	Th	F	S	
					1	2	
3	4	5	6	7	8	9	
10	11	12	13	14	15	16	
17	18	19	20	21	22	23	
24	25	26	27	28	29	30	
31							

20: Spring Break – School Closed

- 1: Half Day Schedule P/T Conferences & Annual Trunk or Treat
- 22: Thanksgiving Break School Closed

	N	OVE	MB	ER '	23	
S	M	T	W	Th	F	S
			1	2	3	4
5	6	7	8	9	10	11
12	13	14	15	16	17	18
19	20	21	22	23	24	25
26	27	28	29	30		

		AP	RIL	'24		
S	M	T	W	Th	F	S
	1	2	3	4	5	6
7	8	9	10	11	12	13
14	15	16	17	18	19	20
21	22	23	24	25	26	27
28	29	30				

27: Winter Break - School Closed

	DI	ECE	MB	ER'	23	
S	Μ	T	W	Th	F	S
					1	2
3	4	5	6	7	8	9
10	11	12	13	14	15	16
17	18	19	20	21	22	23
24	25	26	27	28	29	30
31						

		M	AY '	24		
S	Μ	T	W	Th	F	S
			1	2	3	4
5	6	7	8	9	10	11
12	13	14	15	16	17	18
19	20	21	22	23	24	25
26	27	28	29	30	31	

15: End of 2nd Semester - Half Day Schedule

Bell Schedule	Full Day Schedule	1/2 Day No Lunch
Period 1:	8:30-9:42 (72 minutes)	8:30-9:10
Social Break:	9:42-9:52	9:10-9:20
Period 2:	9:52-11:04 (72 minutes)	9:20-10:00
Period 3:	11:04-12:16 (72 minutes)	10:00-10:40
Lunch	12:16-1:06 (50 minutes)	No Lunch
Period 4:	1:06-2:18 (72 minutes)	10:40-11:20
Period 5:	2:18-3:30 (72 minutes)	11:20-12:00

360 minutes contact per day
6 Contact hours per day
' '
183.5 Contact hours per school
100.0 Contact flours per contoci
vear